ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζένιφερ Άνιστον: Αποστόμωσε τον σεξιστή γερουσιαστή του Τραμπ που είπε πως οι "άτεκνες γατογυναίκες είναι δυστυχισμένες στη ζωή τους"

Το συντηρητικό "πρωτοπαλίκαρο" του Ντόλαντ Τραμπ μόλις έγινε σκόνη.

Η Τζένιφερ Άνιστον δεν δίστασε να επιτεθεί με το γάντι στον γερουσιαστής Τζέι Ντι Βανς, που θα μπορούσε να γίνει ο επόμενος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. Κι αυτό γιατί ο ίδιος ισχυρίστηκε πως οι γυναίκες που είναι άτεκνες κι έχουν γάτες είναι δυστυχισμένες με τη ζωή τους. Το σχόλιο αναφερόταν στην Κάμαλα Χάρις, το 2021.

"Πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω πως είπε κάτι τέτοιο ένας υποψήφιος Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ" είπε η χολιγουντιανή σταρ. Και πρόσθεσε: "Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως εύχομαι η κόρη σας κ. Βανς να είναι αρκετά τυχερή και να γεννήσει μόνη της τα παιδιά της μια μέρα".

Η ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά για τα θέματα γονιμοποίησης που αντιμετώπισε, όταν προσπαθούσε να μείνει έγκυος. "Ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να στραφεί στην εξωσωματική γονιμοποίηση ως δεύτερη επιλογή", συνέχισε η Άνιστον. "Επειδή προσπαθείτε να της το στερήσετε κι αυτό".

Τζένιφερ Άνιστον: Αποστόμωσε τον σεξιστή γερουσιαστή του Τραμπ που είπε πως οι "άτεκνες γατογυναίκες είναι δυστυχισμένες στη ζωή τους"

Η ανάρτηση της Άνιστον περιλάμβανε ένα screenshot ενός tweet που επανέφερε στην επιφάνεια τη συνέντευξη της Βανς τον Ιούλιο του 2021 με τον τότε παρουσιαστή του Fox News Τάκερ Κάρλσον.

Στη συνέντευξη, ο Βανς είχε πει ότι οι ΗΠΑ διοικούνται από "ένα μάτσο άτεκνες γατογυναίκες που είναι δυστυχισμένες με τις δικές τους ζωές και τις επιλογές που έχουν κάνει και έτσι θέλουν να κάνουν και την υπόλοιπη χώρα δυστυχισμένη".

Ο Βανς, τον οποίο ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ όρισε ως τον βασικό συνεργάτη και υποψήφιό του, αναφέρθηκε στη συνέχεια στη Χάρις, τον υπουργό Μεταφορών Πιτ Μπούτιγκιγκ και τη βουλευτή Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ.

Η Χάρις είναι τώρα υποψήφια για την προεδρία μετά την απόσυρση του προέδρου Τζο Μπάιντεν από την προεδρική κούρσα του 2024. "Είναι απλά ένα βασικό γεγονός – κοιτάξτε την Κάμαλα Χάρις, τον Πιτ Μπούτιγκιγκ, την ΑΟC- ολόκληρο το μέλλον των Δημοκρατικών ελέγχεται από ανθρώπους χωρίς παιδιά", είπε ο Βανς στον Κάρλσον. είχε προσθέσει.

Διαβάστε Επίσης

O Βανς όμως ως καλός πολίτης έχει τρία παιδιά με τη γυναίκα του Ούσα- τους γιους του Έβαν και Βίβεκ και την κόρη του Μίραμπελ.

Από την άλλη η "άτεκνη" Κάμαλα Χάρις έχει δύο παιδιά από τον άντρα της- τον Κολ, 29 ετών και την Έλα, 25 ετών. Η Χάρις παντρεύτηκε τον Ντάγκλας Εμχοφ το 2014, ενώ ο Πιτ Μπούτιγκιγκ υιοέτησε δύο παιδιά με τον σύζυγό του. Δεν ξέρουμε βέβαια αν αυτό είναι επαρκές για περάσουν από το ραντάρ του Βανς.

Διαβάστε Επίσης

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram


Read Next

22 Οκτ 2024

Γκουίνεθ Πάλτροου - Τιμοτέ Σαλαμέ: Το καυτό φιλί στο Central Park

Τι συμβαίνει ανάμεσα στην 52χρονη Γκουίνεθ Πάλτροου και τον 28χρονο Τιμοτέ Σαλαμέ;

22 Οκτ 2024

Η Μαρία Ναυπλιώτου αγωνίζεται να επανέλθει στο φως

Η Μαρία Ναυπλιώτου επιστρέφει με ένα βραβευμένο έργο, πλάι στον Δημήτρη Αλεξανδρή, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Οδυσσέα Παπασπηλιοπούλου.

Περισσότερα από

News

22 Οκτ 2024

Choi: Η ογδοντάχρονη Κορεάτισσα που διεκδικεί τον τίτλο της Μις Υφήλιος

Η 80χρονη Choi Soon-hwa γεννήθηκε το 1952, δηλαδή πολύ πριν υπάρξει καν ο πρώτος διαγωνισμός Μις Υφήλιος.

21 Οκτ 2024

Τζόρτζιο Αρμάνι:" Όταν πέθανε ο Σέρτζιο ένα κομμάτι μου πέθανε μαζί του. Ακόμα δεν ξέρω πώς άντεξα έναν τόσο τεράστιο πόνο"

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι στα 90 του χρόνια, μίλησε στην Corriere della Sera, για τους άνδρες της ζωής του και αποκάλυψε πολλά για την σεξουαλικότητά του.

21 Οκτ 2024
21 Οκτ 2024

"Τα σώματά μας θα χαθούν θα σβήσουν από μας θα μείνη μέχρι της συντελείας των αιώνων αυτό το "σε αγαπώ" που σου ψιθύρισα στις ώρες τις πιο κρυφές"

Στις 21 Οκτωβρίου 1907 γεννήθηκε ο Νίκος Εγγονόπουλος, ο άνθρωπος που μας δίδαξε τι σημαίνει "υπερρεαλισμός". ​

20 Οκτ 2024

O Andrew Garfield βρήκε έναν ασυνήθιστο τρόπο να συνοδεύσει την Florence Pugh στο κόκκινο χαλί

Με χάρτινο ομοίωμα της Φλόρενς Πίου ο Άντριου Γκάρφιλντ στο φεστιβάλ Κινηματογράφου Λονδίνου.

20 Οκτ 2024

Πέθανε η ηθοποιός Αλέκα Τουμαζάτου

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

20 Οκτ 2024

Αντζελίνα Τζολί: "Πώς να παίξεις την Μαρία αν δεν συνδεθείς, δεν μιλήσεις με Έλληνες"

Η Αντζελίνα Τζολί βρέθηκε χθες στο Φεστιβάλ του Λονδίνου όπου παρουσιάστηκε η βιογραφική ταινία για την μεγάλη Ελληνίδα ντίβα της όπερας.

20 Οκτ 2024

Ιζαμπέλα Ροσελίνι: "Η μαμά μου πήρε τρία Όσκαρ. Εγώ δεν έχω τίποτα"

Με αφορμή τον ρόλο της στην ταινία Conclave, που πιθανότατα να της χαρίσει την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ, η 72χρονη Ιζαμπέλα Ροσελίνι μιλά για τον ηλικιακό ρατσισμό και πολλά ακόμα. Και παραμένει είδωλο.