ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Δάκρυσε η Σελίν Ντιόν στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της την ώρα που ευχαριστούσε τα παιδιά της και τους θαυμαστές της

"Χάρη σε εσάς, τους θαυμαστές μου, η παρουσία σας στο ταξίδι μου ήταν ένα δώρο πέρα από κάθε φαντασία", δήλωσε η σούπερ σταρ στην πρεμιέρα του "I Am: Celine Dion".

Στη Νέα Υόρκη πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ "I Am: Celine Dion". Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε πάνω στη σκηνή η Σελίν Ντιόν άρχισε να δακρύζει καθώς ευχαριστούσε από καρδιάς κάθε άνθρωπο που έδωσε το παρών στη μεγάλη πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ που αποτελεί μια ανασκόπηση της καριέρας και της ζωής της και καταγράφει παράλληλα το χρονικό της περιπέτειας υγείας της.

Η σταρ καταχειροκροτήθηκε από τα πρώτα λεπτά. Στην αρχή της ομιλίας της, ευχαρίστησε τη γιατρό της, Dr. Amanda Piquet, και τη δημιουργό του ντοκιμαντέρ, Irene Taylor Brodsky. Η 56χρονη Dion είπε επίσης στο ακροατήριο ότι ήταν το μεγαλύτερο πλήθος μπροστά στο οποίο είχε βρεθεί εδώ και χρόνια.

"Φυσικά, δεν θα ήμουν εδώ χωρίς την καθημερινή αγάπη και υποστήριξη των υπέροχων παιδιών μου", είπε. Η Ντιόν έχει αποκτήσει τρεις γιους από τον γάμο της με τον μάνατζερ της Ρενέ Ανζελίλ, ο οποίος δεν βρίσκεται εν ζωή. "Σε ευχαριστώ, René-Charles. Ευχαριστώ, Nelson. Ευχαριστώ, Eddy. Σας ευχαριστώ πολύ", είπε η Σελίν στα παιδιά της.

Και συνέχισε λέγοντας: "Και χάρη σε εσάς, τους θαυμαστές μου, η παρουσία σας στο ταξίδι μου ήταν ένα δώρο πέρα από κάθε φαντασία. Η ατελείωτη αγάπη σας και η υποστήριξή σας σε όλα τα θέματα με οδήγησαν σε αυτή τη στιγμή".

"Όταν έμαθα για την κατάστασή μου συνέκρινα τον εαυτό μου - και δεν το λέω αυτό επειδή βρισκόμαστε στη Νέα Υόρκη (σ.σ: η Νέα Υόρκη λέγεται και το "Μεγάλο Μήλο") - αλλά συνέκρινα τον εαυτό μου με ένα μήλο. Ω, ακούγεται σαν να το βγάλαμε από το μυαλό μας, αλλά το έκανα, και ήμουν στο Λας Βέγκας", αστειεύτηκε. Όταν είπα στον εαυτό μου ότι συνέκρινα τον εαυτό μου με ένα μήλο από ένα δέντρο, [είπα]: "Δεν θέλω να περιμένετε [οι θαυμαστές] άλλο στην ουρά, αν δεν έχω λαμπερά μήλα για εσάς" είπε και συνέχισε: "πριν από μερικές ημέρες, είδα ένα μήνυμα από έναν θαυμαστή που έλεγε: "Δεν είμαστε εδώ για το μήλο. Είμαστε εδώ για την αλήθεια".

"Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο τυχερή είμαι που έχω τους φίλους μου στη ζωή μου", είπε η σταρ καθώς σκούπιζε ένα δάκρυ. "Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου που είστε μέρος του ταξιδιού μου. Αυτή η ταινία είναι το ερωτικό μου γράμμα στον καθένα από εσάς".

"Ελπίζω να σας ξαναδώ όλους πολύ σύντομα", κατέληξε η ίδια, ενώ την υποδέχτηκαν με ένα θερμό χειροκρότημα.

Μόλις ολοκληρώθηκε η προβολή, η Ντιόν και η σκηνοθέτρια χαιρέτησαν το κοινό καθώς συνέχισαν να δέχονται το χειροκρότημα.

Η πέντε φορές νικήτρια των Grammy έλαμψε και πάλι.

Διαβάστε Επίσης

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram